POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Această politică are rolul de a vă prezenta dvs., vizitatorilor site-ului, cum, de ce și pentru cât timp prelucrăm datele dvs. cu caracter personal. Documentul a fost redactat în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din data de 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE („RGPD – Regulamentul General privind Protecția Datelor”).

Menționăm că această politică va fi revizuită la anumite intervale de timp pentru a respecta prevederile legale și recomandările Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal („ANSPDCP”).  Veți fi informat cu privire la versiunea actualizată prin notificare pe e-mail și/sau prin afișare pe site, în momentul accesării site-ului.

Această politică este aplicabilă tuturor vizitatorilor site-ului nostru.

Operatorul datelor cu caracter personal: OilRight SRL.

În calitate de operator, colectăm datele:

– prin site-ul nostru www.oilright.ro („site-ul”), prin completarea de către dvs. a  formularelor ori prin utilizarea modulelor cookie

– prin paginile rețelelor sociale afiliate OilRight

– offline – prin formulare distribuite la evenimentele organizate de noi ori atunci când ne contactați direct.

Categorii de date cu caracter personal prelucrate:

  • Nume, prenume
  • E-mail
  • Telefon
  • Informații colectate prin cookies: locație, browser și dispozitiv electronic folosit pentru conectare: adresa IP, adresa MAC, codul anunțului Google, paginile accesate pe site, data și ora activității, frecvența vizitelor.

Scopurile prelucrării datelor cu caracter personal

  • Pentru a personaliza serviciile oferite și a îmbunătăți experiența pe site;
  • Pentru a răspunde solicitărilor dvs.;
  • Pentru a permite participarea la sondaje, concursuri, promoții, etc
  • Pentru a utiliza anumite tehnologii pe rețelele sociale potrivit consimțământului exprimat de dvs.
  • În scop de marketing, pentru a trimite informații despre produse, servicii, evenimente și promoții referitoare la OilRight sau alte companii cu care lucrează OilRight, exclusiv pe baza consimțământului dvs.
  • Pentru a îndeplini obligațiile legale ale OilRight SRL.

Temeiul prelucrării datelor cu caracter personal

  • Consimțământul dvs.
  • Pentru respectarea obligațiilor legale
  • Interesul legitim al OilRigh SRL

Situații în care dezvăluim datele dvs.

OilRight SRL va putea divulga datele dvs. personale în anumite situații, către:

  1. Furnizori de servicii, în scopul îndeplinirii anumitor funcțiuni ale site-ului și ale activității OilRight SRL, ca de ex. efectuarea de campanii de marketing sau retenție, participarea la concursuri sau evenimente, etc.
  2. Rețele sociale. Puteți interacționa cu anumite funcționalități ale site-ului care pot duce la publicarea datelor cu caracter personal (nume, prenume) pe pagina utilizatorului sau pe pagina OilRight de pe diferite rețele sociale.
  3. Dispozitive mobile, electronice sau alte aplicații pentru dispozitive. Este posibil ca OilRight SRL să partajeze anumite date cu caracter personal (inclusiv modul în care utilizatorul folosește aplicațiile mobile sau pentru alte dispozitive electronice) cu operatori de telefonie mobilă, furnizori de tehnologie, furnizori de servicii de analiză, etc.
  4. Vânzarea activității sau activelor OilRight SRL. În eventualitatea vânzării totale sau parțiale a activității sau activelor OilRight SRL, informațiile vizitatorilor pot fi, la discreția OilRight SRL, transferate parțial sau în totalitate unor terți ca parte sau în legătură cu tranzacția respectivă. În această eventualitate, politicile entităților terțe pot guverna utilizarea și colectarea informațiilor.
  5. Motive juridice. OilRigh SRL poate dezvălui, total sau parțial, informații cu caracter personal pentru a coopera cu sau a sprijini organismele de aplicare a legii, guvernamentale sau de reglementare, organizațiile de protecție a conținutului sau acțiunile judiciare în legătură cu sau pentru a preveni frauda suspectată sau posibilă. De asemenea, OilRight SRL poate folosi sau dezvălui informații pe care le consideră adecvate în măsura în care acestea au fost solicitate printr-o adresă oficială sau în legătură cu litigiile în curs sau potențiale ori pentru a impune sau a proteja drepturile sau siguranța vizitatorilor.

Perioada de stocare

Stocăm datele cu caracter personal doar pe perioada necesară îndeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 5 ani de la încetarea contractului sau ultima interacțiune pe site. Anumite categorii de date vor fi stocate pentru perioade mai lungi atunci când perioada este impusă de lege, regulamente sau norme aplicabile privind obligații de păstrare a documentelor.

Transferul datelor

În utilizarea site-ului, este posibil ca datele dvs. cu caracter personal să fie transferate sau stocate pe serverele furnizorilor noștri din țări situate în afara UE/SEE, în funcție de resursele disponibile furnizorilor respectivi.

În toate cazurile în care datele sunt transferate către o țară din afara UE/SEE încheiem un acord de prelucrare a datelor cu furnizorii, acord ce conține clauzele contractuale recomandate de Comisia Europeană, pentru a obține garanții adecvate cu privire la securitatea și protecția datelor.

 Drepturile dvs. cu privire la datele cu caracter personal

Dreptul de accesÎn urma solicitării dvs., vă putem confirma că vă prelucrăm datele și vă putem oferi acces la datele respective (prin transmiterea unei copii a datelor cu caracter personal și a unor informații suplimentare privind prelucrarea).
Dreptul la rectificareÎn urma solicitării dvs., vom rectifica fără întârziere datele inexacte și vom completa datele incomplete pe care le deținem cu privire la dvs.
Dreptul la ștergerea datelorÎn urma solicitării dvs., în anumite circumstanțe vom șterge datele dvs. cu caracter personal (de ex. dacă acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate ori dacă vă retrageți consimțământul și nu există un alt temei de prelucrare).
Dreptul la restricționarea prelucrăriiÎn urma solicitării dvs. vom restricționa prelucrarea datelor dvs. atunci când contestați exactitatea acestora sau în cazul în care v-ați opus prelucrării lor. Vă vom informa fără întârziere cu privire la ridicarea oricăror restricții de prelucrare.
Dreptul la portabilitatea datelorÎn urma solicitării dvs., vă vom transmite datele cu caracter personal prelucrate în baza consimțământului dvs. într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat. De asemenea, ne puteți solicita să transmitem datele unui alt operator.
Dreptul la opozițieÎn urma solicitării dvs., vom înceta prelucrarea datelor dvs. în baza interesului legitim al OilRight SRL, atunci când interesele și drepturile dvs. prevalează față de interesele noastre.
Dreptul de a retrage consimțământulAtunci când datele dvs. sunt prelucrate exclusiv în baza consimțământului, aveți dreptul de a notifica OilRight SRL cu privire la retragerea consimțământului. Retragerea acestuia nu va afecta legalitatea prelucrării anterioare.
Dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghereInformațiile actualizate privind depunerea unei plângeri la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal pot fi accesate pe site-ul www.dataprotection.ro

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Niciun produs în coș.