FAQ

FAQ

Ce e o întreprindere socială?

Întreprinderea socială este un demers antreprenorial al cărui scop este să rezolve o problemă socială și / sau de mediu într-un mod sustenabil financiar. Mai multe informații găsiți pe site-ul NESsT. OilRight SRL este o întreprindere socială autorizată de AJOFM conform legii economiei sociale. Urmează să obțină și marca socială (care dovedește faptul că angajează persoane vulnerabile) și statutul de unitate protejată (50% din volumul muncii e prestat de persoane cu dizabilități).

OilRight, actor în economia circulară și inclusivă, oferă un lanț scurt de reciclare și reutilizare a uleiului alimentar uzat, angajând persoane vulnerabile.


Care sunt caracteristicile unei lumânări OilRight?

Produs non toxic, complet ecologic, din ingrediente 100% naturale, conform reglementărilor legale. Cântărește 150 gr și are 40 h timp de ardere, cu 25% mai mult decât o lumânare din parafină. Este turnată într-un vas de sticlă returnabil. Se vor găsi cu opt tipuri de arome naturale (ce le conferă calități aromateraeutice) și se vinde în ambalaj din carton cu informații și instrucțiuni de utilizare.


Ce conține un Kit DIY?

Praf de ceară, fitil de bumbac, arome, linguriță de măsurare, instrucțiuni de folosire pentru trei lumânări. Lumânarea se poate produce chiar în propria bucătărie, fără nevoie de echipamente speciale (doar de un cuptor sau cuptor cu microunde și propriul ulei uzat), fără a deranja în nici un fel vecinii.

Kitul aduce un element de amuzament, de joacă, de învățare, dezvoltând abilități de modulare, amestecare și potrivite, construire, creare.


De unde știu că lumânarea OilRight e sigură?

Produsul este realizat folosind tehnologia testată și înregistrată Oil2Wax. Ceara povenită din ulei alimentar uzat a fost dovedită de laboratoare independente (certech, Intertek, Laboratorios Agroleico) a fi nedăunătoare.


De ce să colectez?

Pentru a reduce poluarea și pentru a economisi – uleiul uzat aruncat necorespunzător (chiuvetă, WC), înfundă instalațiile, corodează țevile, formează blocuri de grăsime în canalizare care îi blochează funcționarea (apa refulează, țevile se distrug), ceea ce înseamnă cheltuieli pentru administrația locală și persoane.


Trebuie să plătesc pentru serviciul de colectare?

Serviciul de colectare este gratuit. Se adresează cu precădere persoanelor fizice, dar oferim servicii și celor juridice, din Timișoara și zona sa metropolitană. Ne deplasăm la domiciliu pentru minim 10 l pentru persoane fizice și 60 l pentru persoane juridice. Dacă doriți să vă debarasați de ulei înainte de a strânge această cantitate, puteți să în vărsați în butoiul din casa scării sau să îl duceți la unul din punctele de colectare ale Borcanului cu Ulei sau la sediul OilRight. Pentru înscrierea în baza noastră de date, completează acest chestionar.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.